Rynkebehandling hos Cool Wave Clinic i Gentofte nær København

Vores behandling foregår med AWT/Shockwave, som har en udglattende effekt på rynker.
Læs mere om vores effektive rynkebehandling.

Book en tid Kontakt os

Rynkebehandling der bygger på videnskab

Hos Cool Wave Clinic tilbyder vi rynkebehandling. Vores antiage rynkebehandling er videnskabeligt underbygget til dig der gerne vil mindske dine rynker, stramme ansigtets muskler op og give din hud nyt liv og glød.

Rynker kommer helt naturligt med alderen, men de udfordres også af bl.a. UV-eksponering fra vind og vejr, ligesom de påvirkes af miljø og levevis.

Rynker giver også et ansigt personlighed, men de kan f.eks. komme i en uønsket tidlig alder og de kan f.eks. også give et uønsket træt udtryk.

Vores hud begynder at ældes fra midten af 20’erne og fremefter. Bindevævet kan ikke opbevare så meget fugtighed, som det plejede at gøre, og elasticiteten falder. Det viser sig først i ansigtet, hvor det resulterer i rynker langs næsen / kinden og i panden, og fine linjer rundt om næsen, øjne og mund.

Senere kommer ”kragetæer” ved øjenkrogene og bekymringsrynken mellem øjenbrynene, og med alderen også rynkende, hængende kæber og fine rynker omkring mund og øjne. At der samtidig kan være forskellige årsager til, at de underliggende ansigtsmuskler ikke slapper af, gør det ikke bedre.

Kontakt os

Rynkebehandling med AWT®

Vi tilbyder ikke at fjerne rynker, men det har i de seneste år vist sig, at man med AWT® (Shockwave) kan påvirke restitueringen af hudens kollagen, elastin og hyaluronsyre, øge blod- og lymfegennemstrømningen og afslappe musklerne under huden. Tilsammen faktorer, der giver huden en større spændstighed og har en udglattende effekt på rynkerne.

  • AWT® reducerer rynkedybde og -bredde
  • AWT® reducerer porestørrelsen
  • AWT® forbedrer hudens struktur med større styrke og elasticitet og mere fugt

En af de førende producenter af dette udstyr er schweiziske Storz Medical, som er en pioner og blandt de verdensledende på området.

På Cool Wave Clinic benytter vi det nyeste udstyr fra Storz, som selvfølgelig har medicinsk CE-mærkning, der er den europæiske ækvivalent til USA’s FDA-godkendelse.

Mange har stiftet bekendtskab med Shockwave fra Storz ved behandling af bl.a. muskelskader hos deres fysioterapeut. Storz har imidlertid udviklet en særlig transmitter (spidsen af behandlingshåndtaget), som har en spids af silikone og en kort behandlingsdybde.

Denne transmitter er særligt egnet til behandling i ansigtet, hvor den endda kan bruges direkte i panden, på ”kragetæerne” og på ”bekymringsrynken, og den kan som det eneste benyttes på halsen og til udglatning på décolleté.

Kontakt os

Læs mere om rynkebehandling

Hvem målretter rynkebehandling sig til?

AWT® (shockvave) henvender sig til alle voksne, som ikke som ikke:

  • har tumorer/cancer i det behandlede område
  • tager en høj dosis blodfortyndende medicin eller har diagnosticeret karsygdom, som f.eks. åreforkalkning m.m.