Rynkebehandling

Hos Cool Wave Clinic yder vi certificeret rynkebehandling til dig der gerne vil mindske dine rynker. 

Rynker kommer helt naturligt med alderen, men de udfordres ogsĂĄ af bl.a. UV-eksponering fra vind og vejr, ligesom de pĂĄvirkes af miljø og levevis. 

Rynker giver ogsĂĄ et ansigt personlighed.

Men de kan f.eks. komme i en uønsket tidlig alder og de kan f.eks. også give et uønsket træt udtryk.

Vores hud begynder at ældes fra midten af 20’erne og fremefter. Bindevævet kan ikke opbevare sĂĄ meget fugtighed, som det plejede at gøre, og elasticiteten falder. Det viser sig først i ansigtet, hvor det resulterer i rynker langs næsen / kinden og i panden, og fine linjer rundt om næsen, øjne og mund. Senere kommer ”kragetæer” ved øjenkrogene og bekymringsrynken mellem øjenbrynene, og med alderen ogsĂĄ rynkende, hængende kæber og fine rynker omkring mund og øjne. At der samtidig kan være forskellige ĂĄrsager til, at de underliggende ansigtsmuskler ikke slapper af, gør det ikke bedre.

Vi tilbyder ikke at fjerne rynker, men det har i de seneste år vist sig, at man med ASWT (Shockwave) kan påvirke restitueringen af hudens kollagen og elatin, øge blod- og lymfegennemstrømningen og afslappe musklerne under huden. Tilsammen faktorer, der giver huden en større spændstighed og har en udglattende effekt på rynkerne.

En af de førende producenter af dette udstyr er schweiziske Storz Medical, som er en pioner og blandt de verdensledende på området.

Cool Wave Clinic benytter udstyr fra produktserien Masterpuls – AWT (Acoustic Wave Treatment) fra Storz, som selvfølgelig har medicinsk CE-mærkning, der er den europæiske ækvivalent til USA’s FDA-godkendelse.

Ved at anskaffe udstyr fra seriøse og professionelle leverandører, sikrer vi os adgang til den bedste undervisning og opdateret viden på området.

Storz har udviklet en særlig transmitter (spidsen af behandlingshåndtaget), som har en spids af silikone og en kort behandlingsdybde.

Rynker
Transmitter - behandlinger - priser

Transmitteren er særligt egnet til behandling i ansigtet, hvor den endda kan bruges direkte i panden, på ”kragetæerne” og på ”bekymringsrynken.

Hvem kan benytte AWT

AWT (shockvave) henvender sig til alle voksne, som ikke som ikke:

Hvordan er et behandlingsforløb

Konsultationen

Alle rynkebehandlinger starter med en konsultation, hvor vi med udgangspunkt i dit behov sammen finder ud af, hvilken behandling vi kan tilbyde.

Vi skal have en grundig snak om selve behandlingen. Jeg skal forklare om kontraindikationer, de fĂĄ bi- og eftervirkninger og vi skal afstemme dine forventninger om resultatet.

En række studier har vist, at resultatet* af et behandlingsforløb mindsker men ikke fjerner rynkerne jævnfør ovenfor.
Så skal du fotograferes og registreres i den lovpligtige journal, og så endelig skal vi naturligvis planlægge et behandlingsforløb og tid for efterkontrol. Du kan normalt ikke forvente, at behandlingen kan påbegyndes i umiddelbar forlængelse af konsultationen, medmindre det er aftalt forinden.

Endelig skal vi naturligvis tale om pris, og om du eventuelt vil benytte vores gunstige finansieringsordning, som vi ogsĂĄ kan klare ved konsultationen.

Behandlingen

Der kræves ingen forberedelse, men klienten skal møde uden makeup.

Behandlingen består af den ovennævnte pulserende akustiske bølger AWT (shockwave) med særlig transmitter til ansigtet.

Der benyttes en lav energi og tilpasset frekvens.
Der behandles med økologisk castor olie omkring øjnene og i pandeområdet. I underansigtet benyttes ultralydsgel på huden.

Det sikrer en optimal energioverførsel og at behandlingshåndtagene kan bevæges ubesværet. Efter behandlingen fjernes olie og gel. Gelen er i øvrigt vandopløselig.

Som afslutning får det behandlede område en let massage med vores lækre økologiske hudplejeprodukter fra Lakshmi®, som også forhandles i klinikken.

De fleste oplever behandlingen som smertefri – eventuelt med små ”niv” i huden. Både styrken og frekvensen ved ATW-behandlingen kan tilpasses, så du ikke føler ubehag. Du er blevet grundigt orienteret ved konsultationen, så der bør ikke være nogen overraskelser.

Behandlingen varer typisk 1/2 til 3/4  time.

Rynker

Efter behandlingen

Vores rynkebehandling har ingen eftervirkninger, og du kan gøre de ting, du plejer.

Kontrolbesøg

6 uger efter et behandlingsforløb på 6 gange over 4- 6 uger er vi i stand til at vurdere, om behandlingen ser ud til at være vellykket*, og om du bør have yderligere et behandlingsforløb.

Studier har vist, at hudens elasticitet blev løbende forbedret op til ½ år efter behandlingen.

*Resultater og patientoplevelse kan variere. Disse er afhængige af en række faktorer sĂĄsom alder, medicinsk historie og livsstil.