Behandlinger

Alle behandlingsforløb* begynder med en indledende konsultation

Når du starter en behandling tager vi naturligvis udgangspunkt i dine konkrete ønsker, men vi tager også en overordnet snak om dine behandlingsmuligheder ud fra et ønske om, at den eller de kropsforandringer du ønsker, giver et helhedsmæssigt harmonisk resultat.

Måske har du bare en lille delle du vil af med, men måske er det overflødige fedt placeret et sted på din krop, hvor f.eks. løs hud eller strækmærke betyder, at resultatet af og dermed tilfredsheden med en fedtfrysning bliver væsentligt forøget, hvis du gennemgår en behandling af disse forhold inden.

Det kan også være, at du vil af med skæmmende strækmærker eller cellulite og så er det vigtigt, at vi får en snak om, hvor mange behandlinger og hvilket resultat, du må forvente, ud fra f.eks. omfanget og graden af dit problem.

Vi kan også tilbyde at behandle dine ansigtsrynker, så dine ansigtsrynker mindskes og din hud fremstår forynget. 

Ved den indledende konsultation vil du også få en grundig orientering om forudsætninger for behandling og om eventuelle bi- og eftervirkninger – og så skal vi selvfølge tale om selve behandlingsforløbet.

Den rådgivning du vil få, bygger på min uddannelse og erfaring med de tilbudte behandlinger og i det forhold, at jeg selv har afprøvet mine behandlinger på egen krop, ligesom jeg har egne erfaringer med andre typer af kosmetiske behandlinger som fedtsugning og rynkebehandling med indsprøjtninger. 

Du kan benytte nedenstående genveje til at læse nærmere om de enkelte behandlinger.

En særskilt side med beskrivelse af vores Ayurvediske Anti-age og Wellnessbehandlinger er under udarbejdelse.

* For vores Ayurvediske behandlinger kræves ikke en indledende konsultation, men kontakt gerne klinikken, hvis du har spørgsmål.

Vores behandlinger understøttes af økologiske og Ayurvediske olier og cremer afstemt efter hudtype fra Lakshmi.
Disse forhandles også i klinikken.

Kontakt os på telefon eller mail eller book tid til en gratis forundersøgelse.

Du kan også høre om behandlinger på vej. P.t. afprøver jeg f.eks. effekten af at behandle ødemer/hævede ben med ASWT.