Fedtfrysning i Gentofte ved København

Derfor skal du vælge en fedtfrysning

Mange drømmer om at blive af med fedt forskellige steder på kroppen, som ikke umiddelbart forsvinder ved motion eller slankekure. En fedtfrysning kan hjælpe dig.

Nogen har brug for et visuelt boost til starten af en slankekur – og nogen har lyst til af få afhjulpet nogle af de ”skavanker”, som kommer naturligt med alderen, som f.eks. ”mormorarme” og ”mandebryster”.

Flere overvejer måske en fedtsugning, men afskrækkes pga. prisen, bivirkninger, ugers sygefravær, begrænsninger i fysisk aktivitet – du må heller ikke tage bilen hjem – samt det forhold, at de medfølgende ar ikke tåler sol i et år. Alt dette slipper du for med fedtfrysning.

Og nogen har allerede prøvet kirurgiske fedtreduktioner, som måske har efterladt slap hud og uharmoniske fedtdepoter andre steder på kroppen.

Du finder vores fedtfrysning priser her.

Fedtfrysning er et attraktivt alternativ uden konsekvenser

I de senere år er der kommet et attraktivt alternativ – fedtfrysning – med en meget mere overkommelig pris, helt uden konsekvenser som sygefravær og kun med begrænsede gener og bivirkninger.

Metoden med det videnskabelige navn kryolipolyse er udviklet i samarbejde med læger og forskere på Harvard University og er siden 2010, hvor den blev godkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder (FDA), blevet den mest populære ikke-kirurgiske metode til fjernelse af uønskede fedtdepoter i både Danmark og resten af verden.

Cool Wave Clinic har valgt en CoolTech® fedtfrysningsmaskine fra det velrenommerede spanske firma Cocoon Medical, som er blandt de absolut markedsledende mærker.

CoolTech® har medicinsk CE-mærkning, som er den europæiske ækvivalent til USA’s FDA-godkendelse og godkendt i henhold til MDD (EU’s Medical Device Directive)

Fordele ved CoolTech® fedtfrysning

  • Den reducerer antallet af fedtceller i det behandlede område med op til 25 %, og behandlingen kan gentages.
  • Den er velgennemprøvet og sikker.
  • Til dato er der udført mere end 1.000.000 behandlinger med Cooltech® i mere end 70 lande.
  • Kliniske studier har demonstreret behandlingens effektivitet og behandlinger med CoolTech® viser en patienttilfredshed over 95%.

Hos Cool Wave Clinic, benytter vi udstyr fra seriøse og professionelle leverandører. Dette sikrer os adgang til den bedste undervisning og opdateret viden på området.

Se vores priser

Hvad er en fedtfrysning med CoolTech®

CoolTech® fedtfrysning er lokaliserede fedtreduktionsbehandlinger.
Ved et undertryk bestemt af fedtvævets tykkelse suges fedtvævet op i en applikator (håndtag) tilpasset det lokale kropsområde. Herefter fryses fedtvævet ved – 8º på en helt sikker og ikke-invasiv måde.

Udstyret tilpasser behandlingstiden ud fra fedtvævets tykkelse og den valgte applikator. Der måles og justeres konstant undertryk såvel som temperatur.

Under fryseprocessen bliver kun fedtcellerne beskadiget. Det skyldes, at disse celler er rige på fedtsyrer, der begynder en fryseproces (krystallisering) allerede ved temperaturer under 10º.

Behandlingerne er meget sikre. Din hud vil altid være beskyttet med CoolTech®’s egenudviklede og patenterede teknologi til kryobeskyttelse – Cool Gel Pad®. Det er en særlig membran, dobbelt belagt med en anti-fryse gel, der holder din hud i perfekt stand og fuldstændigt beskyttet mod fryseskader.

Efter behandlingerne vil op mod 25 % af fedtcellerne være så beskadigede at de går til grunde, og over de næste uger føres de på naturlig vis ud af kroppen med lymfen.

Kontakt os

Læs mere om behandlingen

Flere af de klinikker, der tilbyder fedtfrysningsbehandlinger er bekendte med, at fedtfrysning, efterfulgt af behandling med shockwave, kan forbedre resultatet.

Begrebet shockwave dækker over flere forskellige behandlingstyper, og området har i de senere år været i rivende udvikling.

Vi følger med i den internationale udvikling, og vi har gennemført omfattende studier af videnskabelige undersøgelser med evidens for resultater. Via vores internationale, lægefaglige kontakter styrker vi løbende vores viden om behandlingsmulighederne.

Vi har derfor udarbejdet vores egen signaturbehandling, hvor vi anvender Acoustic Wave Therapi (”Shockwave”) og pneumatisk vibrationsmassage, både i direkte forbindelse med fedtfrysningen og ved er række efterbehandlinger. Behandlingen med AWT øger blod- og lymfe-gennemstrømningen, hvorved virkningen af fedtfrysningen boostes. Den har samtidig en fedtreducerende og opstrammende effekt, som bl.a. udglatter eventuelle skævheder fra fedtfrysningen.

Samlet betyder det, at der opnås et både hurtigere, mere homogent og forbedret behandlingsresultat.

De efterfølgende behandlinger og den afsluttende vurdering er inkluderet i prisen.
Læs mere om vores fedfrysning priser her.

Behandling af et andet område inden for 2-3 dage, giver mulighed for samtidig foranalyse og efterbehandling – og du får rabat.

Du får derfor meget mere for pengene hos Cool Wave Clinic.

Se video