Om Cool Wave Clinic

På Cool Wave Clinic får du en imødekommende og absolut professionel behandling.

Jeg har over 30 års års erfaring som sygeplejerske, og jeg er certificeret i de tilbudte behandlinger vi har her hos Cool Wave Clinic. Alle behandlinger er afprøvet på egen krop.

Klinikken følger den nyeste udvikling, både nationalt og internationalt. Hos mig oplever du interesse og forståelse for dine behov – fra første kontakt til efter du er gået. Det er vigtigt for mig, at du både føler dig tryg og velkommen. 

Ud over en indsigtsfuld snak om dine behov og behandlinger, vil vi også tale om dine forudsætninger for behandling og om dine forventning til resultatet. Du bliver grundigt orienteret om gener/bivirkninger både under og efter behandling.

Som sundhedsfaglig klinik, der udfører kosmetiske/æstetiske behandlinger, lever vi op til bestem-melserne i Bekendtgørelse om kosmetisk behandling.      

At du behandles af en autoriseret sundhedsperson, er samtidig din sikkerhed for, at vi på klinikken overholder sundhedsmyndighedernes retningslinjer for hygiejne. Vi følger Statens Seruminstituts Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR).

Cool Wave Clinic er registreret i Styrelsen for Patientsikkerheds Behandlingsstedsregister. Dermed er vi underlagt Sundhedsmyndighedernes tilsyn – en ekstra sikkerhed for vores klienter, som desværre ikke efterleves hos flere af vores konkurrenter.

Fagligt er klinikken medlem af Dansk Selskab for Klinisk ESWT (Ekstrakorporal Shockwave Terapi) og af ISMST (International Society for Medical Shockwave Treatment)

På klinikken møder du en moderne og tiltalende indretning, hvor vores høje hygiejnekrav naturligt præger klinikkens indretning. Der er selvfølgelig plads til, at du kan nyde en kop kaffe/te eller et glas renset vand, og til de langvarige behandlinger har vi sørget for, at der er tv og høretelefoner, så du kan slappe af med f.eks. streaming.

Cool wave clinic

Vores kompetente team

I baggrunden yder Nils praktisk bistand på en række områder.

Han tager sig af bl.a. vores IT og kontakten med myndighederne, og han er klienternes kontakt vedrørende spørgsmål om behandlingen af persondata (GDPR).

Som MSc har Nils adgang til internationale medicinske forskningsresultater, som vi løbende inddrager i vores behandlinger.

Nils er derfor certificeret i vores behandlinger med henblik på sparring og udvikling, og han kan bistå eller vikariere ved diverse behandlinger efter aftale.

Aktuelt står Nils tillige for vores Covid-19 test og sikrer indberetning til sundheds-myndighederne/Coronapasset.

Cool Wave Nils