Om Cool Wave Clinic

På Cool Wave Clinic får du en imødekommende og absolut professionel behandling.

Jeg har over 30 års års erfaring som sygeplejerske, og jeg er certificeret i de tilbudte behandlinger, som alle er afprøvet på egen krop.

Klinikken følger den nyeste udvikling vedr. de tilbudte behandlinger, både nationalt og internationalt. Hos mig møder du interesse og forståelse for dine behov – fra første kontakt til efter du er gået. Det er vigtigt for mig, at du både føler dig tryg og velkommen, så ud over en indsigtsfuld snak om dine behov og behandlinger, vil vi også tale om dine forudsætninger for behandling og om dine forventning til resultatet, og du bliver grundigt orienteret om gener/bivirkninger både under og efter behandling.

At du behandles af en autoriseret sundhedsperson, er samtidig din sikkerhed for, at vi på klinikken følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer for hygiejne, herunder Statens Seruminstituts Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR).

Cool Wave Clinic er registreret i Styrelsen for Patientsikkerheds Behandlingsstedsregister og dermed underlagt Sundhedsmyndighedernes tilsyn – en ekstra sikkerhed for vores klienter, som desværre ikke efterleves hos flere af vores konkurrenter.

Fagligt er klinikken medlem af Dansk Selskab for Klinisk ESWT (Ekstrakorporal Shockwave Terapi)

På klinikken møder du en moderne og tiltalende indretning, hvor vores høje hygiejnekrav selvfølgelig præger klinikkens indretning, men hvor der er også plads til, at du kan nyde en kop kaffe/te eller et glas renset vand, og til de langvarige behandlinger har vi sørget for, at der er tv og høretelefoner, så du kan slappe af med f.eks. streaming eller musik.

Cool wave clinic