Om Cool Wave Clinic

På Cool Wave Clinic får du en imødekommende og absolut professionel behandling.

Jeg har mere end 30 års  erfaring som sygeplejerske, og jeg er certificeret i de tilbudte behandlinger, vi har her hos Cool Wave Clinic. Alle behandlinger er afprøvet på egen krop.

Klinikken følger den nyeste udvikling, både nationalt og internationalt. Hos mig oplever du interesse og forståelse for dine behov – fra første kontakt til efter du er gået. Det er vigtigt for mig, at du både føler dig tryg og velkommen. 

Ud over en indsigtsfuld snak om dine behov og behandlinger, vil vi også tale om dine forudsætninger for behandling og om dine forventninger til resultatet. Du bliver grundigt orienteret om mulige gener/bivirkninger både under og efter behandling.

Cool Wave Clinic er registreret i Styrelsen for Patientsikkerheds Behandlingsstedsregister. Dermed er vi underlagt Sundhedsmyndighedernes tilsyn – en ekstra sikkerhed for vores klienter, som desværre ikke efterleves hos flere af vores konkurrenter.

Vores behandlinger med fedtfrysning og AWT (Shockwave) er desværre endnu ikke omfattet af bestemmelserne i Bekendtgørelse om kosmetisk behandling, men vi lever op til alle relevante anvisninger. P.t. har klinikken dog ikke mulighed for at blive registreret som kosmetisk klinik i Autorisationsregistret, hvor  Susanne personligt er registreret som sygeplejerske.

At du behandles af en autoriseret sundhedsperson, er samtidig din sikkerhed for, at vi på klinikken overholder sundhedsmyndighedernes retningslinjer for hygiejne. Vi følger Statens Seruminstituts Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR).

Fagligt er klinikken medlem af Dansk Selskab for Klinisk ESWT (Ekstrakorporal Shockwave Terapi) og af ISMST (International Society for Medical Shockwave Treatment)

På klinikken møder du en moderne og tiltalende indretning, hvor vores høje hygiejnekrav naturligt præger klinikkens indretning. Der er selvfølgelig plads til, at du kan nyde en kop kaffe/te eller et glas renset vand. Til de langvarige behandlinger har vi sørget for, at der er tv og høretelefoner, så du kan slappe af med f.eks. streaming.

Cool wave clinic

Vores kompetente team

I baggrunden bistår Nils på en række områder.

Han tager sig af bl.a. vores IT og kontakten med myndighederne, og han er klienternes kontakt vedrørende spørgsmål om behandlingen af persondata (GDPR).

Som MSc har Nils adgang til internationale medicinske forskningsresultater, som vi løbende inddrager i vores behandlinger.

Nils er derfor certificeret i vores behandlinger med henblik på sparring og udvikling, og han kan bistå eller vikariere ved diverse behandlinger efter aftale.

Endvidere står Nils for vores Covid-19 test og sikrer indberetning til sundheds-myndighederne/Coronapasset.

Cool Wave Nils