Kæbespændinger

På Cool Wave Clinic i Gentofte behandler vi kæbespændinger
med AWT® (Acoustic Wave Therapy)

Behandlingen

Ved vores behandling af kæbespændinger bruger vi samme udstyr som til vores antiage behandling. Udstyret har en tilpasset transmitter (spids), så det smertefrit kan benyttes i ansigtet, hvor vi udefra kan nå kæbeled og tyggemuskler både overfladisk og dybt.

Vores behandling er en kombinationsbehandling. Der begyndes med en let ansigtsbehandling med Laksmis lækre produkter – bl.a. for at fjerne eventuel makeup – og afsluttes med afslappende Ayurvedisk ansigtsmassage.

AWT® løsner spændinger og øger blod- og lymfe-strømmene. AWT® dæmper samtidig inflammation. Tilsammen virker det afspændende, lindrende og normalt også helende.

Kvinde med smertende tyggemuskler

Har du talt med din tandlæge?

Smerter/kramper i tyggemuskler og kæbe (TMJD*) skyldes ofte stress eller en fejlstilling af tænder/ kæbe, men i visse tilfælde kan det skyldes alvorlig sygdom. Derfor er det vigtigt at overveje en samtale med egen tandlæge. Vi opfordrer til, at tandlægen informeres om behandling hos os. Så vidt vides, er vi de eneste i Danmark, der behandler kæbesmerter med AWT®. Tandlægen kender derfor næppe behandlingen, men er velkommen til at kontakte os om behandlingen og den videnskabelige dokumentation.

En AWT®-behandling kan med fordel kombineres med de øvelser tandlægen normalt anbefaler.

Mange er allerede i behandling hos tandlægen med bl.a. bideskinne, uden at det har løst problemet. Vores behandling, som er helt uden gener, kan i mange tilfælde erstatte bideskinnen, og når kæbe-krampen løsnes, har vi gode erfaringer for, at også en provokeret fejlstilling af tænderne retter sig. Tilsvarende vil den ofte ledsagende hovedpine forsvinde.

*TemporoMandibular Joint Dysfunction.

 

Læs mere om AWT® her.

Vi anbefaler et behandlingsforløb med 4 behandlinger inden for 2-4 uger, som kan følges op efter behov – f.eks. ved tilbagefald pga. gentagen stress.

Behandlingen kræver en forudgående – gratis – konsultation, og kan normalt påbegyndes i forlængelse af konsultationen.

BOOK EN TID SE VORES PRISER